основен фактор за сигурен автомобил

Ходова Част

диагностика и ремонт на окачването

Ходовата част на автомобила често е подложена на изключително тежки натоварвания, това включва шофиране през железопътни / трамвайни релси и разбира се, дупки в настилката. И именно поради тази причина тя е подложена на невероятно бързо износване. Навременната диагностика и ремонт на окачването е гаранция за вашия комфорт и безопасност на пътя.

Освен това трябва да се има предвид, че ползването на автомобил с неизправно окачване води до ускорено износване на останалите части от окачването на вашия автомобил. Не забравяйте, че е по-целесъобразно да отстраните една неизправност, отколкото да направите пълен ремонт на окачването.

Ако забележите някакви признаци на неизправност на ходовата част на автомобила, трябва незабавно да се свържете със сервиз. Специалистите на нашата компания професионално и точно ще диагностицират окачването на вашия автомобил, ще определят онези неизправности, които първо трябва да бъдат отстранени, и ако е необходимо, ще извършат ремонтни дейности по окачването, ако е необходимо.
След оглед на окачването на вашия автомобил ще получите необходимите препоръки със стойността на работата и резервните части за тях.

0882 399 529

Ако имате въпроси - обадете се за безплатна консултация.

ДОБЪР ЕКИП ОТ ПРОФЕСИНАЛИСТИ

Нашите експерти няма да препоръчат ремонт, който не е необходим за вашия автомобил.

ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Можете лично да присъствате на ремонта на вашия автомобил. А също и нашите специалисти със сигурност ще ви покажат частите и възлите, които изискват ремонт.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Имаме индивидуален подход към всеки клиент и специална система от отстъпки за редовни клиенти.

Нашите
услуги

Основната разлика от другите автосервизи са нашите достъпни цени и високо качество на работа, което се потвърждава от отзивите на нашите клиенти и думите на благодарност. Гордеем се, че можем да изградим доверени отношения с тези, които са ни поверили ремонта на техния автомобил.

Нашият сервиз предоставя навременна професионална техническа помощ на собствениците на автомобили с гаранция за всички услуги и резервни части закупени от автосервиза.

ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА ПРОБЛЕМА

Ежедневно извършваме диагностика и ремонт на автомобили и се съобразяваме с особеностите на всяка марка, предлагаме Ви най-доброто решение и гарантираме отличен резултат.

Предлагаме пълен набор от автосервизни услуги – от диагностика и последващи ремонти до сезонна поддръжка на вашия автомобил.

ОСТАВЕТЕ МНЕНИЕ ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ

ОЦЕНКИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ

базирано на препоръки от клиенти