Ремонт и тунинг

Изпускателна система

Уникален звук

Ние можем да персонализираме изпускателната система на вашия автомобил, за да постигнете високата производителност, която търсите от вашия автомобил. Ние разбираме желанието на нашите клиенти за уникален звук и изпълнение на автомобила, а нашите техници са обучени да доставят удовлетворение на клиентите всеки път. Ние можем да персонализираме ауспуха, за да работи с желаната мощност и звук.

0882 399 529

Ако имате въпроси - обадете се за безплатна консултация.

ДОБЪР ЕКИП ОТ ПРОФЕСИНАЛИСТИ

Нашите експерти няма да препоръчат ремонт, който не е необходим за вашия автомобил.

ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Можете лично да присъствате на ремонта на вашия автомобил. А също и нашите специалисти със сигурност ще ви покажат частите и възлите, които изискват ремонт.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Имаме индивидуален подход към всеки клиент и специална система от отстъпки за редовни клиенти.

Нашите
Услуги

Ние се отнасяме към вашия автомобил сякаш е наш собствен, като увеличаваме максимално желаните конски сили, въртящ момент и икономия на гориво с подходящия ауспух.

ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА ПРОБЛЕМА

Ежедневно извършваме диагностика и ремонт на автомобили и се съобразяваме с особеностите на всяка марка, предлагаме Ви най-доброто решение и гарантираме отличен резултат. Предлагаме пълен набор от автосервизни услуги – от диагностика и последващи ремонти до сезонна поддръжка на вашия автомобил.
ОСТАВЕТЕ МНЕНИЕ ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ

ОЦЕНКИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ

базирано на над 100 препоръки